section-fadca69

Nazorg

Als de dag van afscheid nemen voorbij is, wordt het nog stiller. De wereld draait door en voor jou is er zoveel veranderd.
Je gaat op zoek naar een andere invulling van jouw leven. Met alle emoties en hobbels die op je pad komen. Daar waar de zorg van Ankh ophoudt, kan het heel fijn zijn om naar iemand toe te gaan om alle zorgen te uiten en die je op weg helpt. Maar ook hierin gaat Ankh Uitvaartzorg verder en zoekt naar samenwerkingen waarmee wij de nabestaanden kunnen helpen en/of ondersteunen.

Rouw kent helaas geen tijd. Konden we maar zeggen: nu is het 6 maanden geleden, zet de knop om…. En alles is anders!
Voor de een is het makkelijker dan de ander. Ankh Uitvaartzorg probeert hierin te ondersteunen en zoekt samenwerking op verschillende manieren, voor verwerking van rouw en verlies.
Wellicht heb je veel moeite met opruimen. En waar je denkt: “dat kan ik zelf wel”, kan het een hele steun zijn als je daar een zetje in krijgt, of het hele proces geholpen wordt. Maar verlies jezelf niet uit het oog. Vaak cijfer je jezelf weg, ten behoeve van bijvoorbeeld je kinderen, werkgever of vrienden.

Ankh Uitvaartzorg denkt een mooie samenwerking aan te gaan met Joyce Rijkeboer van JoyVitality.

Kijk eens op haar site en wellicht spreekt het je aan (zie speciale links). JoyVitality heeft ervaring in het begeleiden van anderen op hun weg naar meer vitaliteit, veerkracht en levensvreugde. “Dit zijn zaken waar je niet direct bij stilstaat als je vervuld bent van verdriet, toch kan het goed naast elkaar. “Emoties mogen er zijn. Sterker, ze helpen je uiteindelijk verder”, aldus Joyce.

Kijk eens bij Info/speciale links, wellicht zit er iets voor je bij.

https://ankhuitvaartzorg.nl/wp-content/uploads/2019/05/blog03-1920x1280.jpg
https://ankhuitvaartzorg.nl/wp-content/uploads/2019/06/service06-1920x1280.jpg
Stuur ons hier een berichtje