Uitvaart Haarlem

Ankh uitvaartzorg kunt u helpen in Haarlem, neem contact op voor vragen of bij overlijden van een dierbare.

Uitvaart Haarlem: Ankh Uitvaartzorg

Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. In deze moeilijke periode wil je een uitvaartonderneming die jou met zorg en aandacht bijstaat. Ankh Uitvaartzorg biedt professionele en persoonlijke ondersteuning bij het regelen van een passend afscheid in Haarlem en omgeving.

Overlijden in Haarlem

Wanneer een dierbare overlijdt in Haarlem, komt er veel op je af. 

Ankh Uitvaartzorg biedt alle ondersteuning en begeleiding die nodig is in deze emotionele tijd. Wij zorgen ervoor dat alles rondom het afscheid soepel en mooi verloopt, zoals bijvoorbeeld het verzorgen van de overledene en het regelen van de uitvaart. Van begin tot het einde zijn wij jullie aanspreekpunt. 24/7!

Crematie Haarlem

Als je kiest voor een crematie in Haarlem, ben je bij Ankh Uitvaartzorg op het juiste adres. Wij werken nauw samen met diverse crematoria in en rondom Haarlem. Zo kunnen we je helpen om een geschikte locatie te vinden die aansluit bij jouw wensen en verwachtingen. Bij het selecteren van een crematorium in Haarlem is het belangrijk om te kijken naar de sfeer en faciliteiten die de locatie biedt. Ankh Uitvaartzorg staat voor je klaar om je hierin te adviseren. Samen vinden we een crematorium dat past bij jouw wensen, zodat jij en jouw naasten op een waardige manier afscheid kunnen nemen van jullie dierbare.

Waarom Ankh

...Omdat ieder mensen anders is

Ongeacht het budget & wensen, is er voor iedereen een mooi en waardig afscheid te regelen.

Meer dan 12,5 jaar ervaring

Door onze ervaring kunnen wij je helpen met een waardige uitvaart voor jouw dierbare.

24/7 bereikbaar

Je kunt ons 24/7 bereiken via diverse mogelijkheden. Zoals telefoon, e-mail & WhatsApp.

Begrafenis Haarlem

Als je kiest voor een begrafenis in Haarlem, dan helpt Ankh Uitvaartzorg jou bij het vinden van een geschikte begraafplaats. Wij werken nauw samen met alle begraafplaatsen in en rondom Haarlem, zodat we je kunnen helpen bij het selecteren van een passende laatste rustplaats voor jouw dierbare. Of je nu een algemeen graf of een familiegraf wenst, wij zorgen ervoor dat de begrafenis volgens jouw/jullie wensen verloopt.

 

Ankh Uitvaartzorg is er voor jou/jullie tijdens deze moeilijke periode. Wij luisteren aandachtig naar jouw wensen en zorgen voor een waardig afscheid van jouw dierbare in Haarlem of omstreken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om jouw uitvaartwensen te bespreken.

U kunt ons 24/7 bereiken!

Tijdens de nachturen raden wij aan om te bellen! 

Gedurende de dag zijn wij via het onderstaande contactformulier te bereiken, mail of whatsapp!

Stel u vraag via dit formulier

Ankhuitvaartzorg is 24/7 te bereiken. ‘S nachts raden wij aan om te bellen met 06 22 89 30 80. Via het contact formulier zullen we (overdag) zo spoedig mogelijk reageren. Het is ook mogelijk om een whatsapp te sturen, dit contact gaat wellicht iets sneller.

Scroll to Top
Stuur ons hier een berichtje