Sterrenheuvel

Crematorium Sterrenheuvel in Haarlem is een prachtige en moderne locatie voor een waardig en persoonlijk afscheid.

Sterrenheuvel Crematorium Haarlem

Crematorium Sterrenheuvel in Haarlem is een prachtige en moderne locatie voor een waardig en persoonlijk afscheid. Ankh Uitvaartzorg werkt nauw samen met Sterrenheuvel Haarlem om jou en jouw naasten bij te staan tijdens deze verdrietige periode. Het uitvaartcentrum Sterrenheuvel Haarlem is uitgerust met moderne faciliteiten en heeft een warme sfeer.

Afscheidshuis in Haarlem

Het afscheidshuis van Sterrenheuvel Haarlem (de opbaarkamers)biedt een serene en intieme omgeving voor het afscheid van jouw naaste. Hier kan je in alle rust samenkomen met familie en vrienden om afscheid te nemen van jouw dierbare. Ankh Uitvaartzorg is er om je te ondersteunen en begeleiden bij het organiseren van een passende uitvaart in het afscheidshuis van Sterrenheuvel Haarlem.

Crematorium Sterrenheuvel

Crematorium Sterrenheuvel i is gevestigd in Haarlem aan de Vergierdeweg 458 en een uitstekende keuze voor een waardig en persoonlijk afscheid. Dankzij de samenwerking tussen Ankh Uitvaartzorg en Crematorium Sterrenheuvel Haarlem kunnen wij jou uitgebreide diensten en faciliteiten bieden, zodat jouw wensen en die van jouw dierbare centraal staan tijdens de uitvaart.

Livestream mogelijkheden

In de huidige tijd kan het voorkomen dat niet iedereen fysiek aanwezig kan zijn bij een uitvaart. Daarom biedt Sterrenheuvel Haarlem de mogelijkheid om gebruik te maken van een livestream. Zo kunnen familieleden en vrienden op afstand de dienst bijwonen en toch hun steun en liefde tonen.

Parkeren voor bezoekers

Parkeren hoeft geen zorgen op te leveren bij Sterrenheuvel Haarlem, want er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein. Dit maakt het makkelijk voor bezoekers om dicht bij de locatie te parkeren.

 

Ankh Uitvaartzorg begrijpt hoe belangrijk het is om een passend afscheid te organiseren. Wij staan klaar om jou te ondersteunen en adviseren bij het regelen van een uitvaart in Sterrenheuvel Crematorium Haarlem. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om jouw uitvaartwensen te bespreken.

Scroll to Top
Stuur ons hier een berichtje