Uitvaart regelen

Het regelen van een uitvaart kan vragen opwekken, wij van Ankh kunnen je hierbij helpen!

Uitvaart Regelen

Wij regelen en begeleiden jou en je naasten om een mooi en waardig afscheid te maken wanneer een dierbare overlijdt. Er komt namelijk veel op je af in deze verdrietige periode. Ankh Uitvaartzorg staat je bij met persoonlijke begeleiding om de uitvaart te regelen. Je belt ons met de melding van overlijden. Wij overleggen met jou, hoe je de verzorging en opbaring wilt, want hier begint namelijk al het rouwproces. Vervolgens maken we een afspraak voor een eerste gesprek voor het regelen van de uitvaart. 

 

 

In dit gesprek komen vele onderwerpen aan bod zoals cremeren of begraven, de kist, de kaart, bloemen, rouwauto etc., maar ook jouw/jullie (speciale) wensen. Het is belangrijk om de juiste stappen te nemen en de juiste voorbereidingen te treffen. Een liefdevolle verzorging van de overledene en het regelen van de uitvaart zijn belangrijk voor een waardig afscheid. Ankh Uitvaartzorg helpt jou en je naasten bij het regelen van een uitvaart. 

 

Het regelen van een uitvaart is voor jou en je naasten een verdrietig en emotioneel proces. Stap voor stap, samen met jou en je naasten regelen wij de uitvaart en staan daarom klaar om bijna alle zaken voor je uit handen te nemen. Eigen inbreng vinden we zeker belangrijk. Jij bent namelijk degene die de persoon het beste heeft gekend. We bieden professionele, persoonlijke ondersteuning. We laten de klok thuis! We ondersteunen je bij het regelen van een passende uitvaart die aan al jullie wensen voldoet.

Wat regelen wij voor een uitvaart

Er zijn verschillende dingen die geregeld moeten worden. 

De overledene moet verzorgd worden. Wij wassen, kleden en verzorgen samen met jou of doen dit alleen. Je mag altijd helpen en dat is vaak ook heel waardevol.

Er moet een gepaste locatie gekozen worden, welke kist?  en bij het regelen van een uitvaart mag een kaart niet ontbreken. Ieder persoon is uniek dus ook de kaart gaan we helemaal persoonlijk maken.

 

 

Je kunt ook kiezen voor speciale diensten zoals een rouwfotograaf, live muziek of zanger/zangeres. Bij Ankh uitvaartzorg regelen wij de uitvaart van begin tot eind, je hoeft nergens aan te denken in deze moeilijke periode. 

Wij bieden een compleet pakket aan diensten, waaronder het verzorgen van de overledene, het regelen van de locatie, het verzorgen van catering op de dag van de uitvaart. Bij de keuze voor Ankh Uitvaartzorg, heb je contact met Brigitte of Mirjam. Persoonlijk en bereikbaarheid vinden wij belangrijk als iemand in deze verdrietige periode een uitvaart moet regelen.

Wat is het budget voor een uitvaart?

Het budget voor een uitvaart is afhankelijk van de keuzes die je maakt. Voor ieder budget kunnen wij een passend afscheid maken. 

 

Bespreek met ons wat jouw budget is en wat je wensen zijn. Niet onbelangrijk: wat zijn de wensen van jouw dierbare? We gaan niet over grenzen en kijken naar de mogelijkheden. Naast jouw keuzes, is ook jouw budget heel belangrijk. Bij Ankh Uitvaartzorg kiezen we voor een  waardig en mooi afscheid bij ieder budget.

Waarom kiezen voor Ankh Uitvaartzorg?

Ankh Uitvaartzorg is al 12,5 jaar in en om Hoofddorp (en ver daarbuiten) een ervaren en betrouwbare uitvaartonderneming die je helpt bij het regelen van een uitvaart. Wij regelen een uitvaart tegen een betaalbare prijs. Wij staan voor je klaar met onze kennis en ervaring. Ankh Uitvaartzorg zorgt, ontzorgt, luistert, begrijpt en helpt je bij het regelen van een uitvaart. 

Jij houdt je bezig met het afscheid van je dierbare, wij met het regelen van de uitvaart.

Hulp nodig of vragen?

Heeft u ergens vragen over of wil u advies voor een uitvaart?

wij kunnen u op elke manier helpen

Scroll to Top
Stuur ons hier een berichtje