Uitvaart regelen partner

Een ingrijpend moment in uw leven, waarbij we samen ervoor zorgen dat er een mooi afscheid zal plaatsvinden

Partner overleden

Het verlies van een partner is een van de meest ingrijpende en verdrietige gebeurtenis die iemand kan meemaken. In deze moeilijke tijd kan het overweldigend zijn om te bedenken wat er nu moet gebeuren. Ankh Uitvaartzorg biedt ondersteuning en begeleiding om je te helpen en te ondersteunen door het ingewikkelde proces van het regelen van een passend afscheid.

Hulp bij overlijden

Als uw partner overleden is, wil je in deze emotionele periode kunnen rekenen op professionele hulp bij het overlijden. Ankh Uitvaartzorg is er om je te ondersteunen bij het regelen van de uitvaart van je dierbare partner. Wij staan je bij, bij elke stap van het proces, en zorgen ervoor dat alle praktische zaken op een respectvolle en efficiënte manier worden afgehandeld. Door de hulp bij overlijden die Ankh biedt, kan jij je richten op het rouwproces van uw partner of naaste.

Overlijden Melden

Bij het overlijden van een dierbare is het belangrijk om in alle rust afscheid te nemen. U hoeft niet direct het overlijden te melden. Neem je tijd!

 

Als je er aan toe bent en de arts is geweest kan je ons bellen en wij komen naar je toe om in alle rust het afscheid te bespreken. Ankh Uitvaartzorg kan je helpen bij het melden van het overlijden bij de gemeente, verzekeraars en andere relevante partijen. Wanneer je contact opneemt met Ankh, nemen wij deze taak op ons, zodat jij je kunt concentreren op het afscheid van je partner en wij regelen de uitvaart in overleg met jou.

Hulp nodig of vragen?

Een voorgesprek, hulp met het budgetteren 

of algemene vragen over de uitvaart en daaromheen?

Scroll to Top
Stuur ons hier een berichtje