Over Ankh

Wie Ankh uitvaartzorg is en waarom we 24/7
voor je klaar staan. 

De visie van Ankh

Al meer dan 10 jaar is Ankh Uitvaartzorg een begrip in de hele Haarlemmermeer, maar ook zeker ver daarbuiten.

Gevestigd in Hoofddorp, maar ervaring in vele streken en steden. Denk aan Haarlem, Kennemerland, Driehuis, Amsterdam, Zaanstad, Purmerend, Almere 

en t’ Gooi. Zuid-Holland met de Bollenstreek zoals Lisse, Hillegom en Noordwijk.

 

Elk mens leeft zijn of haar unieke leven, gekenmerkt door eigen interesse en persoonlijke keuzes. Een uniek leven dat eindig is, hoe moeilijk ook onder ogen te zien. Zoals elk mens anders is, mag ook het afscheid anders zijn. Gekleurd door iemands leven. Dagelijks zetten wij ons in voor het bieden van persoonlijke en respectvolle uitvaarten aan families die een dierbare hebben verloren.

 

Onze inzet begint zodra we worden ingeschakeld door de nabestaanden. Wij laten de klok thuis en wij luisteren met aandacht naar wat de wensen van de overledene zijn, maar ook zeker die van de nabestaanden.  

Wij nemen de tijd en geven deskundig en betrouwbaar advies en ondersteunen bij het maken van keuzes rondom de uitvaart.

Ontzorgen en zorgen

Wij regelen de praktische zaken zoals de laatste zorg, vervoer en aangifte bij de burgerlijke stand, helpen met het opzetten van de rouwkaart, geven informatie over bijvoorbeeld locaties, kunnen de bloemen regelen, catering bestellen etc.

 

Ontzorgen en zorgen is wat wij doen. Dat doen wij met onze persoonlijke benadering en betrokkenheid bij de families die wij helpen. We weten, uit eigen ervaring, hoe belangrijk het is om een waardig, persoonlijk en mooi afscheid te kunnen maken voor diegene die je moet missen.

 

Kortom, bij Ankh zijn wij twee mensen die zich met hart en ziel inzetten voor het bieden van persoonlijke en respectvolle uitvaarten aan families die een dierbare hebben verloren. We zijn betrouwbare en betrokken professionals die er alles aan doen om een waardig afscheid mogelijk te maken en nabestaanden te ondersteunen tijdens deze moeilijke tijd.

 

Goed afscheid nemen helpt om verder te gaan met het leven.

Wie zijn wij?

Brigitte Otte en Mirjam Lucas zijn twee gedreven uitvaartleiders die met veel passie in het vak werken en Ankh Uitvaartzorg hebben gemaakt tot wat het nu is. Betrouwbaar, professioneel en aandacht voor de mens. Beiden hebben veel ervaring in de uitvaartbranche en zetten zich elke dag in om families te helpen bij het afscheid nemen van hun dierbare.

Brigitte

Sinds 2020 eigenaar van Ankh Uitvaartzorg, maar al meer dan 10 jaar in het vak.

“Ontzorgen en zorgen, helpen met de juiste keuzes maken in emotionele situaties, persoonlijk en luisteren” is iets waar ik voor sta.  Mensen het vertrouwen geven dat zij zonder zorgen afscheid kunnen nemen van hun dierbare.

 

Ook denk ik graag “out of the box”. Ieder persoon heeft zijn eigen leven gemaakt. Gekleurd door keuzes en interesses. Daar hoort een persoonlijke uitvaart bij.

Als iemand vrijwilliger was bij een theater, kijken hoe we de schouwburg hierbij kunnen betrekken. Iemand hield van het strand, wellicht kunnen we het afscheid op het strand organiseren.

 

Samen komen we tot een mooi en waardig afscheid.

Mirjam

“Ook ik heb mijn hart verloren aan dit vak. Regelen en zorgen zit in mijn bloed.

Uit ervaring weet ik dat keuzes maken in emotionele tijden moeilijk is en dat je dan blij bent als je een vertrouwd iemand naast je hebt staan”

 

Als kind van een ondernemer ken ik het klappen van de zweep. Belangrijk vind ik dat mensen geen keuzes maken waar ze later spijt van hebben. Is er een budget? Geen probleem, want voor elk budget kunnen wij een mooie en waardig afscheid regelen. Open en transparant is heel belangrijk voor Ankh.

Samen vullen wij elkaar aan en helpen elkaar op bijvoorbeeld de dag van het afscheid. Je ziet alleen maar vertrouwde gezichten.

Waarom Ankh

...Omdat iedereen anders is

Ongeacht het budget & wensen, is er voor iedereen een mooi en waardig afscheid te regelen.

Meer dan 12,5 jaar ervaring

Door onze ervaring kunnen wij bijdragen aan een waardige uitvaart voor jouw dierbare.

24/7 bereikbaar

Je kunt ons 24/7 bereiken via diverse mogelijkheden. Zoals telefoon, e-mail & WhatsApp.

Hulp nodig of vragen?

Een voorgesprek, hulp met het budgetteren 

of algemene vragen over de uitvaart en daaromheen?

Scroll to Top
Stuur ons hier een berichtje